iRobot Roomba Combo Essential edullinen 2-in-1-perusrobotti

299,00 

Roomba Combo Essential on edullinen 2-in-1-perusrobotti.

Toimitusaika 1 viikko tilauksesta

Osasto:

Kuvaus

iRobotin uusi perusrobotti Roomba Combo Essential on edullinen 2-in-1-robotti-imuri ja -moppi, joka on varustettu kaikilla tärkeillä siivoustoiminnoilla ja iRobot OS -käyttöjärjestelmällä. Roomba Combo Essential on aina tehtäviensä tasalla, tarvitsit sitten kevyttä ja hiljaista imurointia tai perusteellisempaa suursiivousta. Vain yksi napautus iRobot Home -sovelluksessa, yksinkertainen äänikomento  tai yksi CLEAN-painikkeen painallus, ja robotti ryhtyy työhön. Roomba Combo Essential hyödyntää älykästä navigointia, jonka avulla se siivoaa siisteissä riveissä ja liikkuu ketterästi myös huonekalujen alla ja ympärillä.

Roomba Combo Essentialissa on tyylikäs, matala rakenne ja nelivaiheinen siivousjärjestelmä, joka koostuu säädettävistä imutehon ja nestemäärän asetuksista, eri pinnoille sopivasta kiilamaisesta harjasta, reunanpuhdistusharjasta ja sisäänrakennetusta mikropumppumopista. Yhdessä nämä toiminnot voivat imuroida ja mopata kovat lattiat yhdellä kertaa. Kun tarvitset pelkkää imurointia, sinun tarvitsee vain irrottaa moppaustyyny, jonka jälkeen Roomba Combo Essential suorittaa vain imuroinnin. 18 kertaa tehokkaampi imu2 ja 120 minuutin akunkesto takaavat juuri niin tehokkaan siivouksen kuin mitä kulloinkin tarvitaan.

Huolella valikoidut toiminnot, jotka hyödyntävät iRobot OS -käyttöjärjestelmää, mahdollistavat yksilöllisten siivousrutiinien mukauttamisen ja automatisoinnin. Kolme imutehotasoa ja kolme nestemääräasetusta voidaan valita kunkin siivoustehtävän mukaan. ”Ehdotetut siivoussuunnitelmat” -toiminto suosittelee optimaalisia siivousaikoja aiempien tehtävien perusteella, ja ”Siivoa ollessani poissa kotoa” -toiminto määrittää Roomba Combo Essentialin aloittamaan siivouksen automaattisesti, kun käyttäjä poistuu kotoa. Kun siivous on valmis, käyttäjät voivat ladata iRobot Home -sovelluksen kautta yksityiskohtaisia Clean Map -siivouskarttoja, joista näkyy, missä robotti on siivonnut. Sovelluksesta voi tarkistaa myös muita hyödyllisiä tietoja, kuten suoritettujen siivoustehtävien laajuuden ja keston.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Roomba Combo Essential edullinen 2-in-1-perusrobotti”