iRobot Roomba 980 pölynimurirobotti

999,00 

Tuotetunnus (SKU): R980 Osastot: , ,

Kuvaus

Käynnistä Roomba 980 mistä tahansa iRobot Home -sovelluksella. Voit aloittaa tai ajastaa siivouksen sekä seurata etenemistä helposti älypuhelimella. iRobot Roomba 980 -mallissa on Litium-ion akku.

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä pyörivällä sivuharjalla poimii helposti pölyn, lian, eläinten karvat ja suuremmat kohteet, kuten murot. Visuaalisella paikannuksella varustettu iAdapt 2.0 -navigointijärjestelmä auttaa Roombaa käymään läpi kokonaisen kerroksen kodissasi saumattomasti ja tehokkaasti. Roomba tietää aina sijaintinsa ja lataa itseään tarpeen mukaan, kunnes työ on suoritettu valmiiksi. Litium-ioniakku pitää Roombasi toiminnassa jopa 2 tuntia yhtäjaksoisesti. Ja kun akku on vähissä, Roomba palaa Home Base -latausasemaansa ja latauduttuaan jatkaa siivoamista suorittaen työn valmiiksi.

Tukkiutumattomat puhdistusrullat ehkäisevät karvojen ja muiden roskien aiheuttamia takertumisia ja tukoksia, jotta Roomba kykenee torjumaan arjen lian entistä tehokkaammin. Pyörivä sivuharja työntää roskia kolmivaiheiseen siivousjärjestelmään, jotta Roomba voi puhdistaa myös seinänvierustat tehokkaasti.  Mattotehostimella varustettu AeroForce siivousjärjestelmä jopa 10-kertaistaa imutehon lisäämällä 3. sukupolven moottorin tehoa automaattisesti matoilla, joissa pöly ja lika piileksivät. HEPA-tyyppinen suodatin kerää jopa yhden mikronin kokoisia lika-, pöly- ja allergeenihiukkasia, jotta ilma säilyy puhtaana.

Virtuaaliset majakat ohjaavat ja rajoittavat imurin kulkua huoneisossa. Voit määrittää huoneiden siivousjärjestyksen majakan avulla tai rajata alueita jonne robottin ei haluta menevän. Roomba 980 soveltuu kaikenlaisille lattiapinnoille mukaan lukien matot, laatat, kova puu ja laminaatti.

iRobot HOME-sovellus on ladattavissa App Storesta iOS-laitteille (yhteensopiva iPhone, iPad ja iPod touch laitteiden kanssa sekä uudempien) sekä Google Play-kaupasta väh. Android 4.3-järjestelmälle.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: Ø: 35.1 cm, k: 9.2 cm, 4 kg
  • Sopii jopa 185 m2 lattia-alalle
  • Tarvikkeet: Kaksi kappaletta Virtual Wall lighthouse – lähetintä (rajoittaa/ohjaa siivousaluetta), HEPA-suodatin, lisäsivuharja, latausasema
  • Takuu 2 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Roomba 980 pölynimurirobotti”