Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaukset

Tilaukset tehdään Robokeskus Oy:n nettikaupassa (www.robokeskus.fi), sähköpostilla (myynti@robokeskus.fi) tai puhelimitse (+358-44 5050089). Tilaus on sitova siinä vaiheessa kun asiakas on maksanut tilauksen.

Hinnat

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta. Lisäalennuksia verkkokaupan hinnoista ei myönnetä.

Erillisiä palvelu- tai pakkauskuluja ei peritä.

Toimitustavat

Matkahuolto Lähipaketti – paketti toimitetaan pääsääntöisesti kahden arkipäivän kuluessa valitsemaasi noutopisteeseen. Hinta 6,90€

SmartPost – paketti toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana arkipäivänä. Hinta 10,90€

Nouto postista (Itella Economy), paketti pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana arkipäivänä noudettavissa lähipostista. Hinta 12,90€

Paketti ovelle (Itella Express Flex), paketti toimitetaan vastaanottajan määrittelemään osoitteeseen, pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluttua lähettämisestä. Paketit toimitetaan suurimmissa kaupungeissa arkipäivisin klo 21.00:aan mennessä ja pienemmillä paikkakunnilla arkipäivisin klo 14.00:aan mennessä. Hinta 19,90€

Mikäli tuotteet mahtuvat kirjepostina, niin tilaus voidaan lähettää kirjeenä asiakkaalle.

Nouto, tilaukset voi noutaa Robokeskuksen shop-in-shop myymälästä: Liizi -vuokraamo, kauppakeskus Hertsi (Prisman kassoja vastapäätä), Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki

Reklamaatiot

Toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee tehdä kirjallisesti seitsemän (7) päivän kuluessa kuitin päiväyksestä. Virheellisissä toimituksissa tulee asiakkaan viipymättä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@robokeskus.fi tai puhelimitse 0103870080.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Toimitusaika

Toimitusaika on pääsääntöisesti 2-14 vrk maksusuorituksen saapumisesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme asiakkaille sähköpostitse tai puhelimitse.

Takuu

Robokeskus Oy:n myymillä tuotteilla on pääsääntöisesti 6-24kk takuu. Takuu lasketaan alkavaksi ostopäivästä. HUOM! akuilla on 6kk takuu. Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Noudatamme kuluttajansuojan mukaista 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeutta postipaketin noutohetkestä alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien noutopäivä). Tuote palautettava tai vaihdettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos kuluttaja ottaa tuotteen käyttöön, ei tuotteella ole enää palautusoikeutta. Palautettava tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa. Palautusoikeutta ei ole esim. avatuilla akuilla tai suodattimilla, jotka on erikseen tilattu. Mikäli poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai puutteellisen tuotteen palautuksen, hyvitämme tuotteen tuotteen alkuperäisestä ostohinnasta korkeintaan 75% vähennettynä lisäksi postikuluilla.


Klarnan Tilin ehdot

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

Klarnan Laskuehdot

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431