iRobot Roomba 966 ‐pölynimurirobotti

899,00 

Tuotetunnus (SKU): ROOMBA966 Osastot: , ,

Kuvaus

TILAPÄISESTI LOPPU! TULEE VARASTOON ELOKUUSSA 2019!

Kaupan päälle 2 kpl irobot 900-sarjan suodattimia (18,80€)!

iRobot Roomba 966 on älykkäin ja tehokkain Roomba robotti-imuri. Käynnistä siivous mistä tahansa iRobot Home -sovelluksella. Voit aloittaa tai ajastaa siivouksen sekä seurata etenemistä helposti älypuhelimella.

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä pyörivällä sivuharjalla poimii helposti pölyn, lian, eläinten karvat ja suuremmat kohteet, kuten murot. Visuaalisella paikannuksella varustettu iAdapt 2.0 -navigointijärjestelmä auttaa Roombaa käymään läpi kokonaisen kerroksen kodissasi saumattomasti ja tehokkaasti. Roomba tietää aina sijaintinsa ja lataa itseään tarpeen mukaan, kunnes työ on suoritettu valmiiksi. Litium-ioniakku pitää Roombasi toiminnassa jopa 75 minuuttia yhtäjaksoisesti. Ja kun akku on vähissä, Roomba palaa Home Base -latausasemaansa ja latauduttuaan jatkaa siivoamista suorittaen työn valmiiksi.

Tukkiutumattomat puhdistusrullat ehkäisevät karvojen ja muiden roskien aiheuttamia takertumisia ja tukoksia, jotta Roomba kykenee torjumaan arjen lian entistä tehokkaammin. Pyörivä sivuharja työntää roskia kolmivaiheiseen siivousjärjestelmään, jotta Roomba voi puhdistaa myös seinänvierustat tehokkaasti.  HEPA-tyyppinen suodatin kerää jopa yhden mikronin kokoisia lika-, pöly- ja allergeenihiukkasia, jotta ilma säilyy puhtaana.

Virtuaaliset majakat ohjaavat ja rajoittavat imurin kulkua huoneisossa. Voit määrittää huoneiden siivousjärjestyksen majakan avulla tai rajata alueita jonne robottin ei haluta menevän.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: Ø: 35.1 cm, k: 9.2 cm, 4 kg
  • Sopii jopa 185 m2 lattia-alalle
  • Tarvikkeet: Yksi Virtual Wall – lähetin (rajoittaa siivousaluetta), HEPA-suodatin, lisäsivuharja, latausasema

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Roomba 966 ‐pölynimurirobotti”