iRobot Roomba Combo® j5+ -robotti-imurilla ja -mopilla

836,00 

TILAUSTUOTE:  toimitusaika tilauksesta 1 viikko.

Roomba Combo® j5+ -robotti-imuri ja -moppi hyödyntää PrecisionVision-navigointia, jonka avulla se siivoaa kotisi luotettavasti ja perusteellisesti. Vaihda robottiin Roomba Combo® -säiliö, ja se moppaa pölyn ja lian lattioilta samalla kun se imuroi roskat.

Kuvaus

Vaihda ja moppaa
Vaihtamalla pölysäiliön tilalle Roomba Combo® -säiliön muutat robottisi hetkessä imurointi- ja moppausrobotiksi, joka voi mopata jopa 55 neliömetrin kokoisen alueen joko pelkällä vedellä tai yhteensopivalla puhdistusaineella.

Nelivaiheinen siivous
Irrottaa itsepintaiset sotkut hyödyntämällä nelivaiheista siivousjärjestelmää, johon kuuluvat eri pinnoille sopiva harjapari, reunanpuhdistusharja seinille ja nurkille, voimaimu mattojen syväpuhdistukseen ja vaihdettava Roomba Combo® -säiliö lattioiden pesuun.

Erittäin älykäs ohjaus
Älä siivoa ennen kuin siivoat. Tämä robotti-imuri käyttää iRobot OS -käyttöjärjestelmää ja PrecisionVision-navigointia tiellään olevien esineiden, kuten johtojen, lemmikkien jätösten, sukkien ja kenkien tunnistamiseen ja väistämiseen. Pet Owner Official Promise (P.O.O.P.) -lupauksemme takaa korvaavan laitteen, jos robottisi osuu vahingossa lemmikin jätöksiin1.

Automaattinen tyhjennys
Sinun ei tarvitse koskea pölyyn tai likaan jopa 60 päivään, sillä Roomba Combo® j5+ -robotti-imuri tyhjentää itsensä automaattisesti ulkoisen Clean Base® -pölysäiliön AllergenLock-pölypussiin2.

1 Ehtoja sovelletaan
2 Kun Roomba Combo® -moppaussäiliö on käytössä, automaattinen ulkoinen pölysäiliö ei ole käytössä. Kun vaihdat imurointisäiliön, robotti osaa automaattisesti ottaa taas käyttöön tämän toiminnon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Roomba Combo® j5+ -robotti-imurilla ja -mopilla”