iRobot Roomba Combo® j9+ -robotti-imuri ja -moppi

1304,00 

TILAUSTUOTE:  toimitusaika tilauksesta 1 viikko.

Roomba Combo® j9+ robotti-imuri ja -moppi siivoaa kotisi tehokkaasti, käsiä käyttämättä. Dirt Detective powered by iRobot OS siivoaa automaattisesti likaisimmat huoneet ensin. Clean Base® Auto-Fill -telakka puolestaan huolehtii siitä, että robotillasi on kaikki tarvittava siivoustehtävän suorittamiseen.

  • Tehokas tuplamoppaus
  • Siisti koti 30 päiväksi ilman käsiä
  • Priorisoi likaisimpien huoneiden siivouksen automaattisesti
  • Tunnistaa esteet ja välttää vaarat

Kuvaus

Tähän asti tehokkain imurointi ja moppaus
Roomba Combo® j9+ siivoaa lian kaikkialta hyödyntämällä innovatiivista kumiharjaparia, reunanpuhdistusharjaa seinien ja nurkkien puhdistamiseen, 100 % voimakkaampaa imua1 ja tehokasta hankaustoimintoa.

Siisti koti 30 päiväksi ilman käsiä
Clean Base®Auto-Fill Dock tyhjentää 60 päivän pölyt ja liat ja täyttää robotin säiliön jopa 30 päivän ajan, joten sinä saat siistin kodin pidemmäksi aikaa – ja aidosti ilman käsiä.

Moppaa kovat lattiat ja pitää matot kuivina
D.R.I. (Dry Rug Intelligence) ja Auto-Retract-moppausjärjestelmä auttavat Roomba Combo® j9+ -robotti-imuria ja -moppia pitämään matot kuivina.

Suunnittelee. Siivoaa.
iRobot OS:n Dirt Detective -toiminto osaa priorisoida siivottavat huoneet ja säätää sekä imutehoa että pyyhkäisykertojen määrää yksilöllisen siivoushistoriasi perusteella.

Tehokas tuplamoppaus
Roomba Combo® -robotin SmartScrub-toiminto jäljittelee aitoa moppausta hyödyntämällä edestakaista pyyhkivää liikettä ja alaspäin kohdistuvaa painetta sotkujen selättämiseksi.

1 Roomba® i Series -robotteihin verrattuna.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Roomba Combo® j9+ -robotti-imuri ja -moppi”