Xiaomi Roborock S6 -robotti-imuri ja tuhti tarvikepaketti kaupan päälle – VAIN Robokeskuksesta!

648,99 

Tuotetunnus (SKU): XIA-ROBS6 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kaupan päälle Xiaomi Roborock -varaosasetti! Edun arvo 59,90€! VAIN ROBOKESKUKSESTA!

 

Xiaomi Roborock S6 on robotti-imurien edelläkävijä ja hintaluokkansa parhaimmistoa. Jos haluat robotti-imurin, joka sekä imuroi että moppaa, Roborock S6 on erinomainen valinta. Se imee pölyt, karvat ja lian haastaviltakin pinnoilta, kuten paksuilta matoilta ja muuttuu kätevästi robottimopiksi. Roborock S6 tarjoaa erittäin hyvän vastineen hinnalleen ja on tehokas valinta myös isokokoisiin omakotitaloihin.

Erinomainen imuteho

Roborock S6 siivoaa 2000 Pa:n imuteholla ja soveltuu näin ollen hyvin lemmikkikoteihin ja allergikoille. Se tunnistaa älykkäästi erilaiset lattiatyypit ja lisää imutehoaan pinnan mukaan. Sen voi asettaa lisäämään imutehoaan esimerkiksi pitkänukkaisten mattojen päällä, jotta kaikki lika tulee imuroitua. Entistä tehokkaamman suorittimen ansiosta Roborock S6 suoriutuu siivoamisesta jopa 20 prosenttia entistä nopeammin.

Robotti-imurista robottimopiksi

Kiinnitä laitteen mukana tuleva moppi laitteen pohjaan ja täytä laitteen vesisäiliö, niin robotti-imuri muuttuu robottimopiksi! Roborock S6 säätelee älykkäästi veden käyttöä ja pystyy moppaamaan kerralla noin 60 minuutin ajan. Laitteen suodattimen voi pestä vedellä, minkä johdosta suodatinta ei tarvitse vaihtaa jatkuvasti.

Entistä älykkäämpi ja hiljaisempi

Roborock S6 laserskannaa ympäristöään jatkuvasti ja kulkee älykkäästi parasta laskemaansa reittiä. Se kykenee ylittämään noin 2 senttimetrin korkuiset kynnykset, matonreunat ja johdot. Robotti-imurilla on anturit, joiden avulla se tunnistaa pudotukset, kuten portaat. Se tunnistaa myös esteet eikä törmäile niihin eikä näin aiheuta vahinkoa esimerkiksi huonekaluille.

Roborockin pitkäikäinen ja tehokas 5200 mAh litiumioniakku kestää jopa noin 2,5 tunnin ja 250 neliömetrin siivousurakan. Mikäli imuroitava alue on suurempi ja Roborockin akku loppuu, se käy lataamassa itsensä ja palaa tämän jälkeen jatkamaan siivousta siitä mihin jäi!

Roborockin tehokas akku ja entistäkin hiljaisempi käyntiääni mahdollistavat esimerkiksi sekä suurten asuntojen että pienten toimistotilojen siivoamisen silloinkin kun toimistossa on ihmisiä paikalla.

Ohjattavissa mobiilisovelluksella

Roborockia voi ohjata, ajastaa ja seurata Xiaomin oman Mi Home -mobiilisovelluksen avulla, mistä vain ja milloin vain. Voit esimerkiksi käskeä Roborockin siivoushommiin samalla kun olet itse töissä tai käymässä kaupassa. Sovelluksella voi ohjata imuria myös itse manuaalisesti ääniohjauksen avulla. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Roborock piirtää kartan imuroitavasta alueesta ja voit mobiilisovelluksen avulla käskeä sen imuroimaan vain tietyn alueen (esimerkiksi keittiön). Sovelluksen avulla voi myös säätää erilaisia imurointiasetuksia.

Miten Roborock S6 eroaa Roborock 2 -mallista?

Uudessa S6-mallissa on suurempi imuteho ja se on myös hiljaisempi. Roborockin kartoitusalgoritmia on myös parannettu ja mobiilisovellukseen on tullut lisää ominaisuuksia.

Tekniset tiedot:

 • Android- ja iOS-tuki, Mi Home -sovellus
 • Yhteensopiva Xiaomi Mi Control Hubin ja Aqara Hubin kanssa, puhdistaja saadaan osaksi kotiautomaatiota
 • Akku: 5200 mAh
 • Käyttöaika 2,5 tuntia + automaattinen välilataus
 • Latausaika 3 tuntia
 • Imuteho: 2000 Pa
 • Äänitaso: 58 dB
 • Teho- ja toimintovalinnat: hiljainen, keskitaso, turbo, max ja moppaus
 • Ääniohjaus
 • Pölysäiliö: 0,5 litraa
 • Suodatin: Hepa
 • Ajastus: Kyllä
 • Halkaisija: 35,3 cm
 • Korkeus: 9,65cm
 • Paino: 3,6 kg

Roborock-imureita voit ostaa myös suoraan myymälöistämme Lauttasaaresta, Martinlaaksosta ja Laajasalosta.

Lisätiedot

Väri

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Roborock S6 -robotti-imuri ja tuhti tarvikepaketti kaupan päälle – VAIN Robokeskuksesta!”