Xiaomi Roborock 2 -pölynimurirobotti

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

479,00 

tuotetunnus (SKU) ROBOROCK2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

30.6.2019 saakka kaupan päälle Xiaomi Roborock 2 -varaosasetti! Edun arvo 59,90€!

Roborock -imureita voit ostaa myös suoraan myymälöistämme Lauttasaaresta, Martinlaaksosta ja Laajasalosta.

 

 

Xiaomi Roborock 2 on moderni robottipölynimuri ja moppauslaite. Tavallisen imuroinnin lisäksi se osaa vesipestä lattiapinnat irrotettavan moppausliinan ja vesisäiliön avulla. Kovien lattiapintojen lisäksi Roborock 2 poistaa lian, pölyn, hiukset ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta voimakkaalla 2 000 Pa:n imuteholla. Robottipölynimuri tunnistaa erilaiset lattiatyypit ja muuttaa imutehoaan tarpeen mukaan. V-harjaksilla varustettu, 1 350 kierrosta minuutissa pyörivä pääharja ja 330 kierrosta minuutissa pyörivät Z-sivuharjat puhdistavat haastavatkin lattiapinnat perusteellisesti.
 
Robottipölynimurissa on 13 sisäänrakennettua anturia, joiden avulla se osaa liikkua automaattisesti ja väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita. Se ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Roborock 2 kykenee ylittämään jopa kahden senttimetrin kynnykset, matonreunat ja johdot, joten se siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia. Laserskannauksen ansiosta pölynimuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin, jonka jälkeen se palaa itse latausyksikköönsä.
 
Xiaomin oma Mi Home -sovellus Android- ja iOS-mobiililaitteille mahdollistaa robottipölyimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi siivousajankohdat automatisoida, ja sillä voi määrittää siivousalueita, jolloin robottipölynimuri siivoaa vain ennalta määritellyn alueen. Sovelluksella voi ohjata imuria myös itse manuaalisesti.
 
Robottipölynimurin tehokas akku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin ja 250 neliömetrin siivousurakan hiljaisella käyntiäänellä. Näin Roborock 2 soveltuu hyvin isojenkin asuntojen ja pienten toimistotilojen siivoamiseen työpäivän aikana, jolloin ihmisiä on paikalla.
 
Xiaomi Roborock 2 on myös helppohoitoinen. Päältä kätevästi irrotettava nukkasäiliö on helppo tyhjentää, joten irrallisia pölypusseja ei enää tarvita. Pölysuodattimen voi huuhdella pelkällä vedellä. Näin robottipölynimurin käytöstä ei synny turhia piilokuluja.
 
Ketterä liikkuvuus, monipuolinen puhdistuskyky ja helppokäyttöisyys ovat Xiaomi Roborock 2 -robottipölynimurin tärkeimmät avut, joilla se pääsee kaikkien siivoojien suosikiksi.
 • Käyttöaika 2,5 tuntia + automaattinen välilataus
 • Latausaika 4 tuntia
 • Imuteho: 2000pa
 • Teho-/toiminto valinnat: hiljainen, keskitaso, turbo, max ja moppaus
 • Pölysäiliö: 0,5 litraa
 • Suodatin: Hepa
 • Ajastus: Kyllä
 • Halkaisija: 35 cm
 • Korkeus: 9,6cm
 • Paino: 3,5 kg

TM-Testivoittaja (TM 22B/2018)

Lisätiedot

Väri

Musta, Valkoinen

1 arvio tuotteelle Xiaomi Roborock 2 -pölynimurirobotti

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  bobacka

  Ei ole aiempaa kokemusta pölyimurirobotista. Olin epäileväinen mutta ei huolta. Täyttää odotukset. Erinomainen siivousjälki. Laite on loistava. Kissa seuraa vierestä että kaikki kolot ja nurkat minne robotti mahtuu tulee siivottu. Suosittelen. Mahtava vekotin.

Lisää arvio