ParcMow with Track & Trace

(2 tuotearviota)

8900,00 

Tuotetunnus (SKU): PARKMOV Osastot: ,

Kuvaus

UUTTA: Tässä mallissa on sisäänrakennettuna Track & Trace GPS-toiminto, joka etävalvoo koneen toimintaa.

ParcMow on tehokas robottiruohonleikkuri ammattikäyttöön sekä suurille viheralueille. ParcMow pitää suuret, jopa yli hehtaarin alueet, aina kauniisti leikattuina.

Robottiruohonleikkuri on varustettu älykkäällä teknologialla joka mahdollistaa entistä suurempien alueiden leikkaamisen tehokkaasti ja laadukkaasti. Leikkauksen suorittaa kolme erillisin moottorein varustettua leikkausyksikköä, joissa jokaisessa on omat vapaasti pyörivät teränsä. Koko leikkausyksikkö on toteutettu kelluvaksi, joka takaa tarkan leikkausjäljen myös mäkisissä sekä kuoppaisissa paikoissa.

ParcMow on täysautomaattileikkuri, eli se lataa itsensä tarvittaessa ja on ajastettavissa toimimaan milloin itse haluat. Sen hiljainen käyntiääni ei häiritse edes yöaikaan ja robotti soveltuukin hyvin esimerkiksi hotellien sekä urheilupaikkojen viheralueiden leikkaamiseen.

ParcMow on isoveljeään BigMow-ruohonleikkurrobottiia pienempi ja soveltuu näin ahtaampiin leikkauskohteisiin. Se on suunniteltu kovaa käyttöä varten ja sen kovamuovinen kuori kestääkin siirtelyä ja kolhimista.

ParcMow tietää leikkuualueensa rajakaapelin avulla. Jottei raskas ja nopea (80cm sekunnissa) robotti vaurioittaisi esteenä olevia tavaroita, on se varustettu esteet havaitsevalla tutkalla. Esteen havaitessaan robotti hiljentää nopeutensa mateluksi ja esteet eivät vaurioidu.

Robotin etuja

 • Ympäristöystävällinen
 • Kustannustehokas
 • Lähes äänetön
 • Leikkuujäte jää lannoitteeksi
 • Erittäin helppokäyttöinen
 • Kattavat turvallisuusanturit
 • Suojattu PIN-koodilla

Toimitusmyynnissä, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta

2 arviota tuotteelle ParcMow with Track & Trace

 1. Matti Tiura

  Huoleton, kohtuullisen häiriötön erinomainen leikkujälki. Tehokas, hoitaa 4. vuotta runsaan 7.000 m2 leikkuualaa. Sietää hyvin nurmikon epätasasisuutta. Samaan tasoon nurmikon laadussa ei pääse perinteisillä leikkureilla.

 2. Matti Tiura

  Laite ollut minulla käytössä 4 kesää ja on toiminut hyvin. Erinomainen leikkuujälki. On myöskin tehokas. Leikkuualamme on hieman yli 7.000 m2 ja leikkuri pitää sen vaivatta aina siistissä kunnossa. Muut markkinoilla tiedossani olevat robottileikkurin eivät ole tähän pystyneet
  Suosittelen, jos on isoja alueita hoidettavana.

Lisää arvio