iRobot Roomba i7+

719,00 

Tuotetunnus (SKU): IRR-ROOI7+ Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

TILAUSTUOTE:  toimitusaika tilauksesta 1 viikko.

TILAAJALLE NYT EXTRA SUODATINPAKETTI (3 KPL) KAUPANPÄÄLLE!

iRobot Roomba i7+ on tuotesarjan toistaiseksi edistynein robotti-imuri, joka tyhjentää pölyn automaattisesti latausasemaansa. Älykäs ja järjestelmällinen kodin siivoaja on ohjattavissa suomenkielisellä mobiilisovelluksella. Roomba i7+ kerää enemmän karvoja kuin mikään muu robotti ja on näin täydellinen imuri lemmikkikoteihin.

Automaattinen pölysäiliön tyhjennys

iRobot Roomba i7+ on omatoimisempi kuin mikään muu robotti-imuri. Siivouksen päätyttyä se tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti latausasemaan, jonka tyhjennystelakkaan mahtuu jopa 30 täyttä pölysäiliöllistä robotin keräämää likaa. Sinun ei siis tarvitse ajatella imurointia tai imurin hoitoa moneen viikkoon.

Älykäs ja järjestelmällinen siivoaja

iRobot Roomba i7+ skannaa ympäristöään ja tietää, missä on ollut ja mitkä kohdat ovat vielä siivoamatta. Jos kotiisi tulee muutoksia, se mukautuu nopeasti ja löytää parhaimman mahdollisen tavan kodin siivoukseen. Se opettelee jokaisen huoneen erikseen ja voi pitää muistissaan jopa 10 kerrosta talossa. Voit myös ajastaa eri huoneiden siivoamisen eri aikoihin.

Täydellinen lemmikkikoteihin

Uuden imujärjestelmänsä ansiosta iRobot Roomba i7+:n imukyky on robotti-imurien ehdotonta parhaimmistoa. Imukyky on jopa 10-kertainen vanhoihin Roomba-sarjan imureihin verrattuna. Roomba i7+ imuroi tehokkaasti pölyn, karvat, hiukset ja lian paksuiltakin matoilta. Kumiseen harjapariin on suunniteltu erityiset kumiläpät, jotka myötäilevät erilaisia lattiapintoja ja siivoavat lattiasi perusteellisemmin. Huipputehokas suodatin kerää jopa 99% pölypunkkien, lemmikkieläinten, siitepölyn ja homeen allergeeneista.

Ohjattavissa suomenkielisellä mobiilisovelluksella

iRobot Roomba i7+ -imuria voi ohjata suomenkielisellä mobiilisovelluksella. Voit aloittaa ja lopettaa imuroinnin mobiilisovelluksessa napin painalluksella, tarkastella siivousraportteja ja määrittää robotin asetuksia. Roomba i7+ toimii ääniohjauksella Alexa -yhteensopivien laitteiden ja Google Assistantin kanssa. Voit esimerkiksi sanoa englanniksi ”Roomba, clean the living room” ja robotti löytää kyseisen huoneen ja aloittaa siivouksen.

 

Tekniset tiedot

  • Latausaika: 90 minuuttia
  • Suodatintyyppi: Tehosuodatin
  • Akun käyttöaika: 75 minuuttia
  • Akun tyyppi: Litiumioni
  • Pölysäiliön tilavuus: 0,4 litraa
  • Pölysäiliön tyyppi: Pestävä
  • Ylityskyky: 2cm
  • Paketin sisältö: Roomba i7 -robotti-imuri, Clean Base -latausasema, virtajohto, 1 kaksitoiminen virtual wall -este (sisältää 2 AA-paristoa), 1 vaihtosuodatin, 1 ylimääräinen reunanpuhdistusharja
  • Mitat: 33,9 cm leveä x 3,63 cm korkea

Toimitusaika: 1–2 viikkoa tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Roomba i7+”