iRobot Braava 390T -lattianpesurobotti

296,99 

Tuotetunnus (SKU): B390045 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

iRobot Braava 390T -lattianpesurobotti pitää lattiat kiiltävän puhtaina joka päivä. Se kuiva- tai märkämoppaa kaikki kovat lattiapinnat, kuten laatat, vinyylin, kovapuun ja laminaatin kertakäyttö- tai mikrokuitupuhdistusliinoilla. Braava käy koko lattian järjestelmällisesti läpi ja pitää älykkään robottiteknologian avulla kirjaa siitä, missä se on jo ollut ja missä pitää vielä siivota.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Puhdistusliinat on helppo kiinnittää Braavaan ja ottaa pois irrotettavan magneettisen siivoustyynyn ansiosta. Lakaisuohjelma siivoaa jopa 4 tuntia (tai noin 90 m²) keräten pölyä, likaa ja karvaa kuivien puhdistusliinojen avulla. Lataustelakka toimii Braavan säilytyspaikkana ja lataa sen vain kahdessa tunnissa. 

Nopean latausajan ansiosta myös lattianpesu sujuu pikaisesti lakaisun jälkeen. Pesuohjelma siivoaa noin 2,5 tuntia irrottaen pintalikaa kosteiden puhdistusliinojen ja erityisen moppaustoiminnon avulla. Säiliötyyny lähettää vettä puhdistusliinann pesuohjelman aikana ja huolehtii siitä, että liina saa jatkuvasti vettä. Braava on siivoustoimissaan riittävän hiljainen häiritsemättä arjen puuhia tai unta.

ÄLYKÄS SIIVOAJA

iRobot Braava 390T muistaa suunnitellun siivousreittinsä. NorthStar®-navigointijärjestelmä toimii ikään kuin sisätilan GPS:nä rekisteröiden, missä Braava on jo siivonnut ja missä on vielä käytävä. Tämä mahdollistaa liinan vaihtamisen kesken siivouksen ilman, että robotti jättää osan lattiasta puhdistamatta.

Braava siivoaa kätevästi huonekalujen alta ja muista vaikeapääsyisistä paikoista. Se poistaa pölyn ja lian seinien vierustoilta ja kulmista sekä osaa välttää portaita ja mattoja.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

  • NorthStar-navigointiyksikkö ja C-paristot
  • 2 mikrokuituliinaa lakaisuohjelmiin
  • Säiliötyyny
  • EU-sovitin
  • Turbolataustelakka
  • NiMH-akku, 2000 mAh
  • 2 mikrokuituliinaa pesuohjelmiin
  • Monitoiminen siivoustyyny

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Braava 390T -lattianpesurobotti”