Ale!

Roidmi H10 johdoton varsi-imuri

Alkuperäinen hinta oli: 268,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

Kuvaus

Innovatiivinen ROIDMI H10 varsi-imuri tekee siivoamisesta helppoa. Tehokas moottori ja suodatus takaavat erinomaisen siivoustuloksen. Jopa 60 minuutin akunkeston ansiosta saat imuroitua isommankin asunnon yhdellä latauksella. Kevyttä imuria on helppo käyttää niin lattian, huonekalujen kuin vaikka autonkin imurointiin. Tyylikkään muotoilun ansiosta sen voi hyvin jättää seinätelineessään esille.

Kevyt ja helppo käsitellä

Kevyttä imuria on miellyttävä käyttää, sillä sen runko-osa painaa vain 1,55 kg. Varsi-imuri muuntuu myös hetkessä rikkaimuriksi, jolloin sillä on helppo imuroida vaikeimmistakin paikoista.

Erinomainen siivoustulos

Hiiliharjaton digitaalimoottori tuottaa imuriin tehokkaan, 120 ilmawatin imutehon. Monitasoinen syklonikanavajärjestelmä pyörittää 100 000 kierrosta joka minuutti. Yhdessä 22 000 Pa:n alipaineen kanssa tämä tarkoittaa erinomaista siivoustulosta myös syvältä mattojen kuiduista.

Hyvä akunkesto

Varsi-imurin akunkesto on jopa 60 minuuttia päivittäisellä puhdistustilalla. Paranneltu tila sopii käytettäväksi päivittäin likaisemmilla lattioilla, ja sillä akunkesto on 30 minuuttia. Voimakkaimmalla tilalla imuroit esimerkiksi mattoja tehokkaasti 10 minuutin ajan. Akun lataaminen täyteen kestää kolme tuntia.

Tehokas suodatus

Kaksinkertainen suodatinjärjestelmä on ihanteellinen allergikoille, sillä se suodattaa jopa pienimmätkin hiukkaset. Näin hieno pöly, siitepöly ja monet yleiset allergeenit jäävät imurin suodattimiin.

Paranneltu lattiasuulake

Varsi-imurin pyörivä harja on päivitetty sopimaan monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Se on varustettu sisäänrakennetulla 25 W moottorilla, joka nopean kierron ansiosta tarjoaa voimakkaan väännön ja vahvan imutehon. Pyörivän HL-harjan harjakset on muotoiltu sopimaan joustavasti lattioille ja matoille, joten suulaketta ei tarvitse enää vaihtaa siirryttäessä eri pinnalta toiselle.

Käytännöllinen seinäteline

Kun varsi-imuri ei ole käytössä, se on helppo kiinnittää magneettiseen seinätelineeseen. Telineessä imuri on helposti saatavilla seuraava siivouskertaa varten.

Valmistaja
Roidmi
Valmistajan tuotekoodi
H10 White
Design ja muotoilu
Pääväri
Valkoinen
Toiset värit
Hopea
Ominaisuudet
Pussiton
Kyllä
Pölykapasiteetti
0.65 litraa
Irroitettava käsi-imuri
Kyllä
Sisältyy
Rakosuulake
Kyllä
Lattiasuutin mukana
Kyllä
Tekniset ominaisuudet
Teho
335 W
Äänitaso (dB)
72 dBA
Asetusten määrä
3 kpl
Nopeuden säätö
Kyllä
Virta ja akku
Akun kapasiteetti
2500 mAh
Akun kesto
60 minuuttia
Ladattava
Kyllä
Latausaika
3 tuntia
Akun/pariston tyyppi
Li-Ion
Muut
Tuotenumero
ROIDMIH10
EAN
5707582993496
Tuotteen koko (S x L x K)
1191,0 x 259,0 x 221,0 mm
Pakkauksen koko (S x L x K)
785,0 x 320,0 x 150,0 mm
Nettopaino
2,700 kg
Tuote ID
1145733

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roidmi H10 johdoton varsi-imuri”