Ale!

Neato XV akut ja 4 kpl Pet & Allergy suodattimia ja PET –harja

Original price was: 139,29 €.Current price is: 99,01 €.

Kuvaus

Laadukas akkupaketti Neato XV –malleihin, sis. 2 kappaletta akkuja.

Haluatko että me vaihdamme Neatoosi nämä uudet tarvikkeet, sekä putsaamme ja tarkistamme laitteesi perinpohjaisesti? – Teemme nyt sen lisähintaan 30,- eli tällöin maksat tästä tarvikepaketista ja huoltotyöstä yhteensä 169,30 euroa!  Jos kiinnostuit, niin tuo koneesi meille joko Lauttasaaren Infoexpressiin tai Martinlaakson Infoshopiin. Voit myös lähettää meille robottisi Matkahuollolla asiakasnumerollamme 9525878. Laita mukaan lähete jossa kerrot tilaavasi tämän paketin. Muista laittaa myös yhteystietosi lähetteeseen! Rahtikuluista veloitamme 15,- lisäkulun eli tällöin tämä tarvike-, huolto- ja tarkistupaketti maksaa sinulle 184,30 euroa. Toimitusaika näille huoltotoimille on noin 1-2 viikkoa. Soita lisätiedot puh. 044 5050089 tai laita mailia: myynti@robokeskus.fi

Neaton akut pitäisi vaihtaa 1-2 vuoden välein riippuen laitteen käytöstä. Näin takaat laitteesi parhaan käyttötehon.

Paketissa on myös erityisesti lemmikkien omistajille ja allergikoille tarkoitettu uudentyypinen, laadukas suodatin kerää entistä tehokkaammin pienetkin pöly- yms partikkelit. Suodattimet auttavat pölyn ja allergeenisten ainesten poistamiseen Neaton imuroimista hiukkasista. Suodattimien säännöllisellä vaihtamisella vähennät allergeenisten ainesten määrää hengitysilmasta. Suodattimet kannattaa vaihtaa 3 – 6 kuukauden välein.

Pakkauksen mukana tuleva harja/lamelli -telan kerää erittäin tarkasti lemmikkien karvat. Tämän harjan ansiosta roboimurin ääni pysyy hiljaisena. Tehokas harja myös allergikkojen käyttöön.

Sopii malleihin:

XV-14

XV-15

XV-25

XV Signature

XV Signature Pro

XV Essential

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neato XV akut ja 4 kpl Pet & Allergy suodattimia ja PET –harja”