Ale!

Neato Botvac akku, Pet & Allergy harja, 2 kpl sivuharjoja ja 4 kpl Pet & Allergy suodattimia

149,00  129,00 

Tuotetunnus (SKU): BOTCOMBO Osastot: , , ,

Kuvaus

Alkuperäinen Neato Botvac akku.

Huom. Ei käy Neato Botvac Connected -malliin.

Haluatko että me vaihdamme Neatoosi nämä uudet tarvikkeet, sekä putsaamme ja tarkistamme laitteesi perinpohjaisesti? – Teemme nyt sen lisähintaan 30,- eli tällöin maksat tästä tarvikepaketista ja huoltotyöstä yhteensä 179,90 euroa!  Jos kiinnostuit, niin tuo koneesi meille joko Lauttasaaren Infoexpressiin tai Martinlaakson Infoshopiin. Voit myös lähettää meille robottisi Matkahuollolla asiakasnumerollamme 9525878. Laita mukaan lähete jossa kerrot tilaavasi tämän paketin. Muista laittaa myös yhteystietosi lähetteeseen! Rahtikuluista veloitamme 15,- lisäkulun eli tällöin tämä tarvike-, huolto- ja tarkistupaketti maksaa sinulle 194,90 euroa. Toimitusaika näille huoltotoimille on noin 1-2 viikkoa. Soita lisätiedot puh. 044 5050089 tai laita mailia: myynti@robokeskus.fi

 

 

Neaton akut pitäisi vaihtaa 1-2 vuoden välein riippuen laitteen käytöstä. Näin takaat laitteesi parhaan käyttötehon.

Paketissa on myös erityisesti lemmikkien omistajille ja allergikoille tarkoitettu laadukas suodatin, joka kerää entistä tehokkaammin pienetkin pöly- yms partikkelit. Pet & Allergy suodattimet (4 kpl)  auttavat pölyn ja allergeenisten ainesten poistamiseen Neaton imuroimista hiukkasista. Suodattimien säännöllisellä vaihtamisella vähennät allergeenisten ainesten määrää hengitysilmasta. Suodattimet kannattaa vaihtaa 3 – 6 kuukauden välein.

Pakkauksen harja/lameilli -telan kerää erittäin tarkasti lemmikkien karvat. Harjan ansiosta roboimurin ääni hiljenee merkittävästi. Tehokas harja myös allergikkojen käyttöön.

Sivuharjat auttavat puhdistamaan seinän vierustat entistä tarkemmin.

Sopii seuraaviin Neato robotti-imureihin:

  • Neato Botvac 70E
  • Neato Botvac 75
  • Neato Botvac 85

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neato Botvac akku, Pet & Allergy harja, 2 kpl sivuharjoja ja 4 kpl Pet & Allergy suodattimia”