Ale!

Neato Botvac akku, Pet & Allergy harja, 2 kpl sivuharjoja ja 4 kpl Pet & Allergy suodattimia

Original price was: 149,00 €.Current price is: 129,00 €.

Tuotetunnus (SKU): BOTCOMBO Osastot: , , ,

Kuvaus

Alkuperäinen Neato Botvac akku.

Huom. Ei käy Neato Botvac Connected -malliin.

Haluatko että me vaihdamme Neatoosi nämä uudet tarvikkeet, sekä putsaamme ja tarkistamme laitteesi perinpohjaisesti? – Teemme nyt sen lisähintaan 30,- eli tällöin maksat tästä tarvikepaketista ja huoltotyöstä yhteensä 179,90 euroa!  Jos kiinnostuit, niin tuo koneesi meille:

LIIZI, Kauppakeskus Hertsi
Linnanrakentajantie 2,
00880 Helsinki.

Voit myös lähettää meille robottisi Matkahuollolla asiakasnumerollamme 9525878. Laita mukaan lähete jossa kerrot tilaavasi tämän paketin. Muista laittaa myös yhteystietosi lähetteeseen! Rahtikuluista veloitamme 15,- lisäkulun eli tällöin tämä tarvike-, huolto- ja tarkistupaketti maksaa sinulle 194,90 euroa. Toimitusaika näille huoltotoimille on noin 1-2 viikkoa. Soita lisätiedot puh. 044 5050089 tai laita mailia: myynti@robokeskus.fi

Neaton akut pitäisi vaihtaa 1-2 vuoden välein riippuen laitteen käytöstä. Näin takaat laitteesi parhaan käyttötehon.

Paketissa on myös erityisesti lemmikkien omistajille ja allergikoille tarkoitettu laadukas suodatin, joka kerää entistä tehokkaammin pienetkin pöly- yms partikkelit. Pet & Allergy suodattimet (4 kpl)  auttavat pölyn ja allergeenisten ainesten poistamiseen Neaton imuroimista hiukkasista. Suodattimien säännöllisellä vaihtamisella vähennät allergeenisten ainesten määrää hengitysilmasta. Suodattimet kannattaa vaihtaa 3 – 6 kuukauden välein.

Pakkauksen harja/lameilli -telan kerää erittäin tarkasti lemmikkien karvat. Harjan ansiosta roboimurin ääni hiljenee merkittävästi. Tehokas harja myös allergikkojen käyttöön.

Sivuharjat auttavat puhdistamaan seinän vierustat entistä tarkemmin.

Sopii seuraaviin Neato robotti-imureihin:

  • Neato Botvac 70E
  • Neato Botvac 75
  • Neato Botvac 85

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neato Botvac akku, Pet & Allergy harja, 2 kpl sivuharjoja ja 4 kpl Pet & Allergy suodattimia”