iRobot Roomba E5154

399,00 

Tuotetunnus (SKU): E515440 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

TILAUSTUOTE:  toimitusaika tilauksesta 5 – 10 pv.

iRobot Roomba E5154 on robotti-imuri vaativaankin käyttöön, kuten lemmikkitalouksiin tai allergikoille. Se imee pölyn ja karvat niin kovilta lattiapinnoilta kuin matoiltakin. Roomba E5154 -imurin siivoustulos on jopa viisi kertaa parempi verrattuna Roomban aikaisempiin malleihin. 

Tukkiutumattomat kumiharjakset on suunniteltu erityisesti pölyn ja karvojen imurointiin. Pestävän pölysäiliön ansiosta robotin huoltaminen on helppoa. Roomba E5154 -robottia voi ohjata suomenkielisellä mobiilisovelluksella. Parhaiten Roomba E5154 soveltuu 90 m² ja sitä pienemmille alueille.

Tukkiutumattomat kumiharjakset

Roomban E5154 -mallissa on tukkiutumattomat kumiharjakset, jotka on suunniteltu erityisesti pölyn ja karvojen imurointiin. Kumiharjakset eivät tukkiudu ja ne kuljettavat karvat sekä pölyn tehokkaammin pölysäiliöön kuin karvaiset harjat. Lisäksi niiden huoltaminen on huomattavasti helpompaa kuin muiden harjatyyppien. Roomba E5154 -mallin kumiharjaksissa on pidemmät nystyrät kuin Roomban vanhemmissa 800- ja 900-sarjan malleissa, joten siivoustulos on aikaisempaa parempi.

Tunnistaa ympäristönsä

iRobot Roomba E5154 tunnistaa likaisimmat kohdat Dirt Detect -teknologiansa ansiosta ja keskittyy puhdistamaan kyseisiä kohtia perusteellisemmin. Se ylittää kynnykset, joiden korkeus on enimmillään 2 cm ja tunnistaa sensoriensa avulla pudotukset, kuten portaikot. Roomban voi siis huolettaa jättää imuroimaan myös yläkertaan.

Roomba E5154 -imurin mukana tulee virtuaaliseinä, jonka avulla voit rajata robotin imurointialuetta. Sen avulla voit esimerkiksi estää robotin kulun lastenhuoneeseen tai lemmikkien ruokakupille.

Suomenkielinen mobiilisovellus

Vain napin painaminen riittää ja Roomba aloittaa imurointityön. Nappia voi painaa joko laitteesta tai suomenkielisenä saatavasta mobiilisovelluksesta, jolla voit myös ajastaa robotin suorittamaan imuroinnin esimerkiksi silloin kun itse olet töissä.

 

TEKNISET TIEDOT

  • Mitat n.33,5 cm x 9,3 cm (halkaisija x korkeus)
  • Paino: 3,56 kg
  • Latausaika: 3 tuntia
  • Akun toiminta-aika: 90 minuuttia
  • Akun tyyppi: litium-ioni
  • Suodatintyyppi: AeroVac®
  • Pölysäiliön tilavuus: 0,6 litraa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iRobot Roomba E5154”