Ale!

Neato Botvac D6 connected -pölynimurirobotti Superhintaan + lisäksi tarvikepaketti – vain Robokeskuksesta!

598,99 

Tuotetunnus (SKU): NEATOD6 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nyt Neatot meiltä superhintaan! Ja lisäksi kaupan päälle Bonuspack – vain Robokeskuksesta! 4 kpl Ultra Performance suodattimia +  kpl sivuharjoja! Edun arvo 54,90€!

Lemmikit ovat meille rakkaita. Mutta niistä irtoaa karvaa ja allergeeneja, ja ne tuovat pihalta sisään likaa ja roskia. Siinä Neato Botvac D6 Connected rientää avuksi. Uusi pääharja on jopa 70 % suurempi kuin pyöreissä roboteissa, joten se kerää talteen entistä enemmän karvaa. Ultra Performance -suodatin puolestaan vangitsee allergeenit ja pölyhiukkaset, joita ei voi edes nähdä. Ja kaikkien Neato -robotti-imurien tavoin se skannaa ja kartoittaa kotisi sekä liikkuu siellä LaserSmart-tekniikan avulla jättäen jälkeensä vain puhtaita linjoja.

Neato Botvac D 6 skannaa ja kartoittaa koko kotisi käyttäen hyväksi LaserSmart-tekniikkaa. Puhdistus tapahtuu suorissa linjoissa eikä satunnaisesti. Tekniikan ansiosta robottisi jopa näkee pimeässä.

No go lines: Aseta virtuaaliset rajauslinjat, jotka rajoittavat robotilta alueita, jolloin se osaa väistää esimerkiksi lemmikkien kulhot ja lelukasat.

Multi floor planner: Luo kartta jokaiselle kerrokselle. Mikäli kodissasi on useampi kerros, tulet ihastumaan tähän uuteen ominaisuuteen. Sen avulla voit luoda useita kerroslattiakarttoja ja rajauslinjoilla määrittää ne alueet, joita ei tarvitse puhdistaa. Miksi rajoittaisit imuroinnin vain yhteen kerrokseen?

Zone based cleaning: Voit nimetä osia asunnostasi ja ohjata robotin menemään sinne ja puhdistamaan vain nämä alueet. Tämä on täydellinen toiminto, kun haluat puhdistaa vain yhden huoneen tai eri huoneita eri aikaan

Turbo boost: Lisäpotkua robotillesi. Erityisen vaikeilla alueilla voit vaihtaa Turbo-tilaan. Se lisää imutehoa ja pääharjan nopeutta, jolloin pienetkin raot tulevat putsatuiksi.

Quick boost: Lataa täyteen, jatkaa jälleen töitä. Joskus robottisi kaipaa hieman piristystä pitkän imuroinnin loppusuoralle. Siksi käytössäsi on nyt täydennyslataus. Sen avulla robottisi päättelee, kuinka paljon virtaa se tarvitsee työn loppuun saattamiseen, ja lataa sen mukaan. Näin se työskentelee älykkäämmin ja lattiasi puhdistuvat nopeammin.

  • Enemmän virtaa. Saat nyt jopa 120 minuutin akunkeston, mikä sopii täydellisesti suuriin koteihin. Lisäksi voit nauttia 33 % pidemmistä käyttöajoista.
  • Kehittyy kotisi mukana. Robottisi pitää pysyä mukanasi ja parantaa jatkuvasti toimintaansa. Siksi lähetämme säännöllisesti langattomia ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia.
  • Suuri harja. Suuret erot. Siivoa yhdistelmäharjalla, joka on jopa 70 % suurempi kuin pyöreissä roboteissa. Se sopii jokaiseen kotiin, koska se on tehokas kaikilla pinnoilla, kuten kovapuu, matto ja laatat.
  • Ainutlaatuisen D-muotoilun ansiosta Neato Botvac D4 saa lian kerättyä nurkista ja seinänvieruksilta.
  • Vangitse allergeenit. Hengitä helpommin. Robottisi imuroi paljon pölyä ja roskia. Ultra Performance -suodatin on kehitetty vangitsemaan kaikki se, mikä saa meidät aivastelemaan ja kutiamaan – jopa 99 % pikkuruisista pölypunkeista ja jopa 10 µm:n kokoiset allergeenit.
  • Toimii älylaitteidesi kanssa. Voit helposti käynnistää ja sammuttaa robottisi puhelimen, Apple Watchin, Android Wearin, Amazon Alexan, Google Homen avulla.
  • Imuroi milloin ja mistä haluat. Neato-sovelluksen avulla voit ajastaa säännölliset siivoukset, jotta kotisi pysyy tahrattomana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neato Botvac D6 connected -pölynimurirobotti Superhintaan + lisäksi tarvikepaketti – vain Robokeskuksesta!”