Ale!

Neato Botvac D5 Connected pölynimurirobotti

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

649,00  629,00 

tuotetunnus (SKU) NEATOD5 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Rajoitetun ajan kaupan päälle Robokeskus Bonucpack! 4 kpl Ultra Performance suodattimia + 2 kpl sivuharjoja! Edun arvo 54,90€!

Neaton älykkäin ja tehokkain robotti-imuri – nyt WiFi-yhteydellä. Siivoa milloin ja missä vain Neato-sovelluksen avulla. Aloita, pysäytä ja vastaanota ilmoituksia imuroinnin kulusta missä tahansa oletkin.

LaserSmart -teknologia 

Neato käyttää suunnistuksessaan apunaan laserSmart -teknologiaa ja reaaliaikaista objektien tunnistusta. Se kartoittaa jokaisen huoneen, tunnistaa huonekalut, oviaukot ja rappuset. Neato siivoaa täten järjestelmällisesti liikkuen alueelta toiselle mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

SpinFlow Power Clean -järjestelmä 

Pohjaharjan tehokkuuden, ison pölysäiliön ja ultra performance -suodattimen johdosta Neato Botvac Connected D5 imee pölyä ja roskia jopa kaksi kertaa enemmän kuin monet kilpailijansa. Pölysäiliön tyhjentäminen hoituu entistä helpommin uudistuneen suodattimen johdosta. Suodattimen suositeltu vaihtoväli on n. neljä kuukautta.

Eco- & Turbotilat 

Eco-tilaa käytettäessä Neato imuroi pidempään, hiljaisemmin ja energiaa säästäen. Turbotilassa Neaton imuteho on voimakkaampi, tarjoten maksimaalisen puhdistustuloksen.

D-muotoilu ja CornerClever -teknologia 

Neaton D-muodon ansiosta sen pohjatela on jopa 50% suurempi kuin monilla robottiimureilla. Sen johdosta Neato pääsee puhdistamaan niin seinän vierustat kuin huoneiden nurkat paremmin. Nerokas muotoilu mahdollistaa myös kookkaan pölysäiliön.

Ajastettu siivous 

Ajasta Neato imuroimaan päivittäin tai sinulle sopivan aikataulun mukaisesti helposti.

Automaattinen lataus 

Siivouksen valmistuttua Neato palaa latausasemaansa itsenäisesti. Mikäli Neato tarvitsee lisää virtaa siivotakseen alueen loppuun, se palaa latausasemaan ja jatkaa kohdasta, jossa imurointi jäi kesken.

Korkean kapasiteetin Li-Ion akku 

Litium-akku tarjoaa aiempiin Neatoihin nähden selkeästi pidemmän imurointiajan ja käyttöiän. Käyttöaika yhdellä latauksella noin kaksi tuntia.

Neato -sovellus

Käynnistä, keskeytä tai lopeta siivous ja saa ilmoituksia Neatolta , missä tahansa menetkin. Lisäominaisuuksina mm. siivouksen tilastot, Find Me -toiminto ja tehokkaampi Spot -toiminto. 

 

Tekniset tiedot

–  Robotin mitat (l x s x k): 33,5 cm x 32,1 cm x 10 cm

–  Pakkauksen mitat (l x s x k): 39,6 cm x 56,9 cm x 13,7 cm

–  Pakkauksen paino: 6,6 kg

 

Pakkauksen sisältö:

Robotti-imuri WiFi-yhteydellä, Latausasema ja virtajohto, Tehokkaampi litium-ioniakku, Yhdistelmäharja (Combo Brush), Sivuharja, Ultra Performance -suodatin, Rajausnauha, Harjan ja suodattimen puhdistustyökalu, Käyttöopas 

1 arvio tuotteelle Neato Botvac D5 Connected pölynimurirobotti

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Tarmo

    Selkeästi kehittynyt versio verrattuna aiempaan Neato XV Signature malliini. Sivuharjasta ja imutehosta plussaa!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...