Neato Botvac D4 Connected -pölynimurirobotti Superhintaan + tarvikepaketti – vain Robokeskuksesta!

498,99 

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nyt meiltä Neato Botvac D4 Connected superhintaan! Ja lisäksi kaupan päälle Robokeskus Bonuspack! 4 kpl Ultra Performance suodattimia + 2 kpl sivuharjoja! Edun arvo 54,90€!

Kaikki kodit ansaitsevat robotti-imurin. Siksi loimme uuden Neato Botvac D4 Connectedin, joka tuo edistyneempien Neato robottien ominaisuudet kaikkien saataville. Kaiken pohjana on LaserSmart-tekniikka, jolla luodaan tarkka kartta kodistasi. Tämä varmistaa, että robottisi imuroi aivan jokaisen paikan. D:n muotoisen rakenteen ansiosta Neato robotti-imuri pääsee nurkkiin. Lisäksi käytössä ovat älypuhelin -sovelluksen ansiosta virtuaaliset hylkylinjat, joilla voit määrittää robotilta kielletyt alueet – ei enää törmäilyä lemmikkien kulhoihin. Uusi Neato Botvac D4. Älyä ja iloa kaikille. LaserSmart-tekniikan ansiosta robotti näkee jopa pimeässä.

Floorplanner & No go lines: Luo asunnostasi pohjakartta ja aseta virtuaaliset rajauslinjat, jotka rajoittavat robotilta alueita, jolloin se osaa väistää esimerkiksi lemmikkien kulhot ja lelukasat.

Turbo boost: Lisäpotkua robotillesi. Erityisen vaikeilla alueilla voit vaihtaa Turbo-tilaan. Se lisää imutehoa ja pääharjan nopeutta, jolloin pienetkin raot tulevat putsatuiksi.

 D-muotoilu: ainutlaatuisen muotoilun ansiosta Neato Botvac D4 saa lian kerättyä nurkista ja seinänvieruksilta.

Enemmän virtaa: Saat nyt jopa 75 minuutin akun keston, mikä sopii täydellisesti kotiin ja asuntoon. Lisäksi voit nauttia 25 % pidemmästä käyttöajasta.

Ohjelmistopäivitykset: Robottisi pitää pysyä mukanasi ja parantaa jatkuvasti toimintaansa. Siksi lähetämme säännöllisesti langattomia ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia.

  • Suuri harja. Suuret erot. Se sopii jokaiseen kotiin, koska se on tehokas kaikilla pinnoilla, kuten kovapuu, matto ja laatat.
  • Toimii älylaitteidesi kanssa. Voit helposti käynnistää ja sammuttaa robottisi puhelimen, Apple Watchin, Android Wearin, Amazon Alexan, Google Homen avulla.
  • Kaikki talteen, koosta viis. Tehokas Ultra Performance suodatin ottaa talteen hienon pölyn ja roskat. Se siis kerää kaiken sellaisenkin, mitä et edes näe.
  • Imuroi milloin ja mistä haluat. Neato-sovelluksen avulla voit ajastaa säännölliset siivoukset, jotta kotisi pysyy tahrattomana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neato Botvac D4 Connected -pölynimurirobotti Superhintaan + tarvikepaketti – vain Robokeskuksesta!”

Saatat myös pitää...