Mosquito Magnet Independence

899,00 

tuotetunnus (SKU) MMIND Osasto:

Kuvaus

Patentoitu Mosquito Magnet® on vuosien laajamittaisen tuotekehittelyn tulos. Tieteellinen tutkimus on laitteen toiminnan selkäranka. Useiden yliopistojen riippumattomat tutkimukset todistavat, että Mosquito Magnet® -laitteet ovat tehokkaampia ja useampia hyönteislajeja pyydystäviä, kuin mikään muu markkinoilla oleva tuote.

Mosquito Magnet® Independence on korkealaatuisista materiaaleista rakennettu hyttysansa. Se kattaa jopa 4000mja sen verkkoon mahtuu jopa 30 000 – 40 000 hyttystä. Independence sopii parhaiten käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä jne. Laite katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi (nestekaasu hankittava erikseen, suosittelemme 11kg:n pulloa).

Tuotetiedot

Rakennettu korkealuokkaisista jokasään kestävistä materiaaleista ja kattaa jopa 4 000 neliömetriä. Independence sopii parhaiten käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä jne. Se sopii erinomaisesti alueille, joissa hyttysten määrä on suuri.

Ominaisuudet

  • kattaa 4 000 neliömetriä
  • kehittynyt diagnostiikka
  • helppokäyttöinen – käynnistät sen napin painalluksella!
  • jokasään kestävä
  • luo oman sähkövoimansa
  • verkon vetoisuus 30 000 – 40 000 hyttystä
  • mukana 1 verkko

Yhdistelmäkäyttö

Hiilidioksidista ja Octenolista muodostuva houkutin.

Rakenne

Valmistettu kauttaaltaan korkeatasoisista jokasään kestävistä materiaaleista.

Voimanlähde

Katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi (nestekaasu hankitaan erikseen). Käynnistys paristoilla tai akulla.

Ylläpito

Vaihda nestekaasupullo ja Octenol-kapseli 21 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puoliksi täynnä. Puhdista laite puhdistuspatruunalla 21 päivän välein. Vaihda paristot kauden alussa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mosquito Magnet Independence”