Mamibot W120-T iGLASSBOT -ikkunanpesurobotti

399,00 

Tuotetunnus (SKU): MAM-W120-T Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ikkunoiden peseminen on vaivalloista ja mahdollisesti vaarallistakin puuhaa ja ikkunat tuntuvat likaantuvan nopeasti yhä uudelleen. Mamibot W120-T iGLASSBOT on uusi ja nerokas ikkunanpuhdistusrobotti, joka tekee ikkunanpesusta helppoa ja mukavaa. Mamibot imeytyy kiinni lasiin ja puhdistaa sen.

Ihanteellinen myymälöiden ja korkeiden rakennusten ikkunoiden puhdistamiseen

Mamibot puhdistaa ikkunat sisällä ja ulkona. Se soveltuu erityisesti suuremmille ikkunoille. Mamibot puhdistaa korkeiden rakennusten ikkunat, joihin voi olla muuten vaikeaa tai vaarallista ylettyä. Myymälän näyteikkunat on myös kätevä puhdistaa Mamibotin avulla, jos näytteillä olevat tuotteet muuten estävät ikkunalle pääsyn.

Älykäs ja turvallinen

Ohut ja kevyt Mamibot työskentelee älykkäästi liikkuen ja muistaa, missä se on ollut, joten voit olla varma että koko ikkunaruutu tulee puhdistetuksi. Robotissa on myös turvaköysi ja reuna-anturi, joten se osaa toimia myös vaikkapa kehyksettömällä lasiovella. Voit säätää Mamibotin puhdistamaan joko N-mallisesti pystysuoraan tai Z-mallisesti vaakasuoraan tai tekemään automaattisesti puhdistuksen molempiin suuntiin. Mamibot imee itsensä lasiin kiinni voimalla, joka kestäisi 7 kilogramman painon. Robotin varmistaminen turvaköydellä antaa lisäturvan ja Mamibot toimii vain jos köysi on kiinnitetty.

Robottia ohjataan mobiilisovelluksen kaukosäätimellä.

Mamibot käyttää sitä varten suunniteltuja, pestäviä mikrokuitukankaita. Robotti ei täysin korvaa normaalia ikkunanpesua, mutta ylläpitää puhtautta niin, ettei ikkunoita tarvitse pestä läheskään yhtä usein.

TEKNISET TIEDOT:

Mitat: 25 x 25 x 8,5 cm
Paino: 1,35 kg
Suorituskyky: 1 m2 / 2,5 min
3 eri asetusta
Sovellus mukana
Latausaika: 60 minuuttia
Akku: 600 mAh– 14,8 V
Teho: 75 W
Imuvoima: 3000 Pa
Hiiliharjaton moottori, 22000 rpm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mamibot W120-T iGLASSBOT -ikkunanpesurobotti”