Makita DRC200Z 2X18V robotti-imuri

990,00 1289,00 

Toimistojen ja varastojen ehdoton ykkösapuri!

Poista
Tuotetunnus (SKU): MAK200Z Osastot: ,

Kuvaus

Erinomainen vaihtoehto suurempien toimistojen tai varastojen siivoamiseen!

Makita DRC200Z robotti-imuri 300-500 m2 automaattiseen imurointiin, voidaan myös ajastaa. Työskentelyalue voidaan rajata. Tunnistimet estävät tippumisen portaisiin. Imurissa on irroitettava ja pestävä 2,5 l pölysäiliö, pestävä suodatin ja kaukosäädin. Robotti-imuri toimii yhdellä tai kahdella 18V 5,0Ah akuilla (ostettava erikseen).

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse -ei siivoamistakaan! Makitan robotti-imuri huolehtii puolestasi siivouksesta kun henkilökunta on poistunut.Siivottava alue voidaan rajata ja ultraääni- sekä puskuritunnistimet estävät laitteen kolaroimisen sekä tippumisen portaisiin. Imuria voi käyttää pelkästään harjaustoiminnolla tai harjaustoiminnolla yhdessä imun kanssa.

Selkeät ohjelmointipainikkeet laitteessa ja kauko-ohjaimessa
Siivous imulla ja harjauksella tai pelkästään harjauksella – Siivouskuvion valinta: kaavamainen selkeisiin avonaisiin tiloihin joissa vain vähän esteitä tai satunnaiskuvio – Ajastustoiminto 1, 3 tai 5 tunnin kuluttua alkavaksi – Akun varaustilan näyttö – 2 tasoa varoitusäänelle kun imurointi on käynnissä – Kaukosäätimessä painike imurin paikallistamiseksi.

Suuri säiliö – suuri siivouskapasiteetti
Säiliön tilavuus on 2,5l. Säiliön alaosaan kerääntyy harjauksessa syntyneet suuret roskat ja imutoiminto kerää pienet roskat ja pölyn ylempänä sijaitsevaan lokeroon. Säiliö on helppo tyhjentää ja se voidaan pestä vedellä.

Harjaksien puhdistus
Sivuilla sijaitsevat pyöröharjat keräävät roskat keskellä sijaitsevalle harjarullalle. Keskimmäinen harjas on helppo irrottaa ja se voidaan myös pestä vedellä.

Kahdella 5,0Ah:n akulla siivoat n. 500m2
Kahdella 5,0Ah akulla siivoaa suuren alueen: harjaustoiminnolla n.1000m2 (200min) ja harjaustoiminnolla imun kanssa n.500m2.

Käyttöedut

  • Automaattinen siivous mahdollista monien tunnistimien avulla, jotka voidaan säätää kahteen ajoasentoon: satunnainen/kaavamainen siivous.
  • Ajastimella mahdollista ajastaa siivous yöllä, kun toimisto, varasto jne. on tyhjillään.
  • Havaitsee esteet ultraääni- ja puskuritunnistimien avulla.

Tekniset tiedot

  • Jännite 2 x 18V
  • Käyttöaika 18V / 5.0Ah 200 min
  • Keruusäiliö 2,5L
  • Paino akulla (EPTA) 7,8kg
  • Mitat (PxLxK): 460x460x180mm

 

  • Takuu 1 vuosi
  • Märkä- ja kuivaimurointiin

Lisätiedot

SKU

101753508

Lisäakut

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita DRC200Z 2X18V robotti-imuri”