Dyson 360 Eye robotti-imuri

0,00 

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) Dyson 360 Eye robotti-imuri Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dyson 360 Eye robotti-imuri – Ei vielä varastossa

Ainutlaatuinen 360° näköjärjestelmä -Robottinavigoinnin tulevaisuus

Aivan kuten me ihmisetkin, Dyson 360 Eye™ robotti-imuri tarkkailee ja tulkitsee ympäristöään jatkuvasti. Mutta toisin kuin ihmiset, se näkee samalla kertaa koko huoneen.

Robotin ainutlaatuinen 360° näköjärjestelmä hyödyntää monimutkaisia matemaattisia kaavoja, todennäköisyysteoriaa, geometriaa ja trigonometriaa huoneen kartoittamiseksi ja sen sisällä liikkumiseksi. Siksi robotti tietää missä se on, missä se on ollut ja mistä on vielä siivoamatta.

Radial Root Cyclone™ teknologia – Kaikkien aikojen kompaktein sykloniteknologia

Dysonin syklonit keräävät roskat ja mikroskooppisen pölyn. Dysonin insinöörit suunnittelivat Dyson 360 Eye™ robotti-imuria varten kaikkien aikojen pienimmät Radial Root Cyclone™ teknologiaan perustuvat syklonit. Se tuottaa suuren keskipakoisvoiman, joka suodattaa jopa siitepölyn ja homeen.

Dysonin digitaalimoottori V2 – Voimakas imuteho

Voimakkaan imutehon luomiseksi tarvitaan voimakas moottori. Voimakkaat moottorit ovat suuria ja painavia, joten Dysonin insinöörit kehittivät Dyson digitaalimoottori V2:n.

Moottori on kevyt, pieni ja erittäin tehokas – se hyödyntää digitaalista pulssitekniikkaa, joka pyörittää moottoria jopa 78 000 kierrosta minuutissa. Se tuottaa suuremman imutehon kuin mikään muu robotti-imuri.

Telaketjut – Ainoa robotti-imuri, joka on varustettu jatkuvavetoisilla telaketjuilla

Muut valmistajat käyttävät robotti-imureissaan huonon pidon omaavia pyöriä, jotka voivat jumiutua tai ohjautua pois oikealta reitiltä.
Dyson 360 Eye™ robotti-imuri on ainoa jatkuvavetoisilla telaketjuilla varustettu robotti-imuri, joka takaa tarkan ohjattavuuden kaikilla lattiapinnoilla.

Ainoa täysleveä, hiilikuituharjaksilla varustettu harjas – Täysikokoisista laitteista tuttu uusi puhdistuspää

Toisin kuin useimmissa robotti-imureissa,
Dyson 360 Eye™ robotissa imuteho kattaa koko laitteen leveyden. Lisäksi imuri on varustettu hatarien harjojen ja sivupyyhkimien sijasta Dysonin edistyksellisimmällä puhdistuspäätekniikalla: imuri sisältää erilliset harjakset koville lattioille ja matoille.

Dyson Link -sovellus – Laajenna Dyson 360 Eye™ robotti-imurisi toiminnallisuutta
Dyson Link on iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille tarkoitettu ilmainen sovellus, jonka avulla voit hallita Dyson 360 Eye™ robotti-imuria ja ajastaa sen käytön. Voit seurata sovelluksesta puhdistuksen etenemistä kartalta silloinkin, kun et ole itse kotona. Sovellus aktivoi laitteelle annettavan kahden vuoden takuun, lataa automaattisesti ohjelmistopäivityksiä ja sisältää vianmääritysohjeet, jos sattuisit joskus tarvitsemaan niitä.

 

Myyntihinta ei ole määritelty.

 

Mikäli haluat tietää lisätietoa ja milloin tuotetta on tulossa varastoon, niin lähetä meille chatissa viesti tai sähköpostia.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dyson 360 Eye robotti-imuri”