Vaihtopörssi

Uutta – tarjoa vanhaa siivousroboasi meille vaihdossa!

Haluatko vaihtaa iRobottisi tai Neaton tilalle uuden tehokkaan Xiaomi MI -mallin? Hyvitämme nyt vanhasta siivourobotistasi 50,- euroa eli uusi Xiaomi Mi maksaa sinulle tällöin vain 349,-. LIsäksi saat kaupan päälle 59 euron arvoisen varustepaketin – tästä ei tarjous parane!

Kuinka toimitaan:

  • Laita meille viesti sähköpostitse os. myynti@robokeskus.fi ja ilmoita että olet kiinnostunut vaihdosta.
  • Kerro koneesi malli ja mahdolliset viat joita siinä on.
  • Me maksamme koneesi rahtikulut meillepäin, ja robotin saavuttua laitamme sinulle ennakkolaskun uudesta Xiaomi Mi -robotistasi 349,- + mahdolliset rahtikulut 7,90 euroa.
  • Kun ennakkolasku on maksettu, lähetämme sinulle uuden laitteen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen pääkaupunkiseudun myymälöistämme. Huippua!

Roboimureiden demo/vaihtokonepörssi

Nyt niitä on taas saatavilla – Robokeskuksen laadukkaita, kunnostettuja, tarkasti putsattuja ja toiminnoiltaan testattuja demo- ja vaihtokoneita. Nämä robotti-imurit ovat hinnaltaan tosi edukkaita,  ja niissä on kaikissa 1 vuoden takuu.

Robotit ovat olleet meillä demokäytössä tai sitten ne on tulleet meille vaihdossa uusiin robo-imureihin. Koneissa saattaa olla esim. naarmuja, mutta ovat muuten uudenveroisia toiminnoiltaan. Vaihtokoneista on myös  hyvät kuvat sivustollamme.

Jokaisen koneen mukana toimitetaan myös latausasema, ylimääräinen PET –suodatin ja 2 m. magneettinauhaa siivoustilan rajausta varten.

Näistä koneista saat  luotettavan ja edullisen siivouskaverin itsellesi!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta