Posted on Jätä kommentti

Jari tykkää Xiaomin roboimurista SIKANA!

Jari Tapani on pyörittänyt Robokeskuksen toimintaa vuosien ajan.

Miksi Jari tykkää nimenomaan Xiaomista?

– ”Olen testannut vuosien varrella kymmeniä erilaisia roboimureita. Mukaan on mahtunut tosi huonoja, tyydyttäviä ja hyviäkin imureita. Mielestäni markkinoiden paras vaihtoehto tällä hetkellä. Suosittelen lämpimästi!

Tilaa omasi nyt – saat laatulaitteen hyvään hintaan ja kaupan päälle hyvän tarvikepaketin veloituksetta!

Tässä vielä markkinamiesten höpinät, allekirjoitan nekin”:

Myyntipuheet:

Pyöreän ajattomasti muotoiltu ja väritykseltään valkoinen Xiaomi Mi Robot Vacuum on nykyaikainen robottipölynimuri. Kovien lattiapintojen lisäksi pölynimuri poistaa pienet irtoroskat, pölyn, hiukset ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta voimakkaalla 1 800 Pa:n imuteholla. Robottipölynimuri tunnistaa erilaiset lattiatyypit ja osaa muuttaa imutehoaan tarpeen mukaan.

Robottipölynimurissa on 12 sisäänrakennettua anturia, joiden avulla imuri osaa liikkua automaattisesti ja väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita. Xiaomi Mi Robot Vacuum ei myöskään putoa korkeilta reunoilta, kuten esimerkiksi portailta. Robottipölynimuri kykenee ylittämään jopa 1,2 senttimetrin kynnykset, matonreunat ja johdot, joten se siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia. Laserskannauksen ansiosta pölynimuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja sijaintinsa. Näin se osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin, jonka suoritettuaan se palaa itse latausyksikköönsä.

Xiaomin oma Mi Home -sovellus Android- ja iOS-mobiililaitteille mahdollistaa robottipölyimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi siivousajankohdat automatisoida ja määrittää erilaisia siivousalueita, jotka robottipölynimuri siivoaa. Sovelluksella voi ohjata imuria myös itse manuaalisesti.

Robottipölynimurin tehokas akku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin ja runsaan 200 neliömetrin siivousurakan hiljaisella käyntiäänellä. Näin Xiaomi Mi Robot Vacuum soveltuu hyvin asuntojen ja pienten toimistotilojen siivoamiseen myös työpäivän aikana, jolloin ihmisiä on paikalla.

Xiaomi Mi Robot Vacuum on myös miellyttävän helppohoitoinen. Päältä kätevästi irrotettava nukkasäiliö on helppo tyhjentää, joten irrallisia pölypusseja ei tarvita. Pölysuodattimen voi huuhdella pelkällä vedellä. Näin robottipölynimurin käytöstä ei synny turhia piilokuluja.

Ketteryys, tehokas imukyky ja helppokäyttöisyys tekevät Xiaomi Mi Robot Vacuum -robottipölynimurista oivallisen joka kodin siivousvälineen.

Ari

Vastaa