Ale!

Neato Botvac D7 Connected ‐pölynimurirobotti + tarvikepaketti – vain Robokeskuksesta!

899,00  789,00 

tuotetunnus (SKU) NEATOD7 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nyt kaupan päälle Robokeskus Bonuspaketti! 4 kpl Ultra Performance suodattimia + 4 kpl sivuharjoja! Edun arvo 54,90€!

Neato Botvac D7 Connected on tehokkain ja älykkäin Neato robotti-imuri. Neaton D7 Connected malli on varustettu WiFi-yhteydellä. Siivoa milloin ja missä vain Neato-sovelluksen avulla. Aloita, pysäytä ja vastaanota ilmoituksia imuroinnin kulusta missä tahansa oletkin.

Uuden FloorPlanner ominaisuuden ansiosta Neaton D7 Connected pystyy muodostamaan siivottavasta alueesta pohjapiirrustuksen, jonka jälkeen sinulla on helppo rajata imuroitava alue vetämällä ”No-Go” rajausviivoja älypuhelimesi ruudulta. Voit siis rajata haluamasi siivousalueen milloin vain ja missä vain. Esimerkiksi jos sinulla on lemmikkien ruokailu ja juoma-astiat lattialla etkä halua robotti-imurin menevän niiden lähelle niin voit piirtää rajausviivan älypuhelimesi näytölle niin silloin imuri jättää sen alueen imuroimatta. Mikäli lasten leluja on olohuoneen nurkassa niin nekin pystyt helposti rajaamaan siivousalueen ulkopuolelle.

Neato käyttää suunnistuksessaan apunaan LaserSmart -teknologiaa ja reaaliaikaista objektien tunnistusta. Se kartoittaa jokaisen huoneen, tunnistaa huonekalut, oviaukot ja rappuset. Neato siivoaa täten järjestelmällisesti liikkuen alueelta toiselle mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Hyvän imutehon johdosta Neato Botvac D7 on tehokas kodin siisteyden ylläpitäjä. Neaton D-muodon ansiosta sen pohjatela on jopa 50% suurempi kuin monilla muilla robotti-imureilla. Sen johdosta Neato pääsee puhdistamaan niin seinän vierustat kuin huoneiden nurkat paremmin. Nerokas muotoilu mahdollistaa myös kookkaan pölysäiliön.

Ajasta Neato imuroimaan päivittäin tai sinulle sopivan aikataulun mukaisesti helposti. Siivouksen valmistuttua Neato palaa latausasemaansa itsenäisesti. Mikäli Neato tarvitsee lisää virtaa siivotakseen alueen loppuun, se palaa latausasemaan ja jatkaa kohdasta, jossa imurointi jäi kesken.

Neato D7 mallissa on todella tehokas litium-akku ja voit valita kahdesta imutehosta Eco tai Turbo sinulle sillä hetkellä sopivan tehon. imurin voit ohjelmoida sovelluksen avulla, ja saat tietoa älypuhelimeesi kun siivous on suoritettu ja kuinka kauan siinä meni sekä näet alueen mitä se on imuroinut. Aplikaation voit ladata Android- ja iOS-laitteille.

  • WiFi
  • Kolme puhdistustoimintoa: Asunto, spot ja ajastettu
  • Porrastunnistin
  • Tehokas Li-ion akku
  • Latausaika noin 150 min
  • Puhdistusaika 120min/360min
  • 2.4GHz and 5GHz Wi-Fi
  • Pölysäiliö 0.7 litraa
  • Myyntipakkaus sisältää: Neato Botvac D7 robotti-imurin,  latausaseman ja virtajohdon,  Li-Ion -akun, Comboharjan sekä 3 ultra performance suodatinta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neato Botvac D7 Connected ‐pölynimurirobotti + tarvikepaketti – vain Robokeskuksesta!”