Ale!

Neato Botvac D3 Connected pölynimurirobotti

549,00  499,00 

tuotetunnus (SKU) NEATOD3 Osastot: ,

Kuvaus

Rajoitetun ajan kaupan päälle 4 kpl Ultra Performance suodattimia! Edun arvo 39,90€!

Neaton älykkäin ja tehokkain robotti-imuri – nyt WiFi-yhteydellä. Siivoa milloin ja missä vain Neato-sovelluksen avulla. Aloita, pysäytä ja vastaanota ilmoituksia imuroinnin kulusta missä tahansa oletkin.

LaserSmart -teknologia 

Neato käyttää suunnistuksessaan apunaan laserSmart -teknologiaa ja reaaliaikaista objektien tunnistusta. Se kartoittaa jokaisen huoneen, tunnistaa huonekalut, oviaukot ja rappuset. Neato siivoaa täten järjestelmällisesti liikkuen alueelta toiselle mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

SpinFlow Power Clean -järjestelmä 

Pohjaharjan tehokkuuden, ison pölysäiliön ja ultra performance -suodattimen johdosta Neato Botvac Connected D3 imee pölyä ja roskia jopa kaksi kertaa enemmän kuin monet kilpailijansa. Pölysäiliön tyhjentäminen hoituu entistä helpommin uudistuneen suodattimen johdosta. Suodattimen suositeltu vaihtoväli on n. neljä kuukautta.

Eco- & Turbotilat 

Eco-tilaa käytettäessä Neato imuroi pidempään, hiljaisemmin ja energiaa säästäen. Turbotilassa Neaton imuteho on voimakkaampi, tarjoten maksimaalisen puhdistustuloksen.

D-muotoilu ja CornerClever -teknologia 

Neaton D-muodon ansiosta sen pohjatela on jopa 50% suurempi kuin monilla robottiimureilla. Sen johdosta Neato pääsee puhdistamaan niin seinän vierustat kuin huoneiden nurkat paremmin. Nerokas muotoilu mahdollistaa myös kookkaan pölysäiliön.

Ajastettu siivous 

Ajasta Neato imuroimaan päivittäin tai sinulle sopivan aikataulun mukaisesti helposti.

Automaattinen lataus 

Siivouksen valmistuttua Neato palaa latausasemaansa itsenäisesti. Mikäli Neato tarvitsee lisää virtaa siivotakseen alueen loppuun, se palaa latausasemaan ja jatkaa kohdasta, jossa imurointi jäi kesken.

Korkean kapasiteetin Li-Ion akku 

Litium-akku tarjoaa aiempiin Neatoihin nähden selkeästi pidemmän imurointiajan ja käyttöiän. Käyttöaika yhdellä latauksella noin tunti.

Neato -sovellus

Käynnistä, keskeytä tai lopeta siivous ja saa ilmoituksia Neatolta , missä tahansa menetkin. 

Tekniset tiedot 

–  Robotin mitat (l x s x k): 33,5 cm x 32,1 cm x 10 cm 

–  Pakkauksen mitat (l x s x k): 39,6 cm x 56,9 cm x 13,7 cm 

–  Pakkauksen paino: 5,6 kg

Pakkauksen sisältö:

Robotti-imuri WiFi-yhteydellä, Latausasema ja virtajohto, Litium-ioniakku, Yhdistelmäharja (Combo Brush), Suodatin, Käyttöopas 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neato Botvac D3 Connected pölynimurirobotti”