iLife A4s -robotti-imuri

289,01 

Tuotetunnus (SKU): ILIFE-A4S Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

iLife A4s on tehokas robotti-imuri edulliseen hintaan! Jos olet hankkimassa robotti-imuria, etkä halua sijoittaa siihen suuria summia, on iLife A4s erittäin hyvä valinta! Laitetta on kehuttu useissa arvosteluissa hintaluokkansa parhaaksi.

Voimakas imuteho ja tehokas suodatin

iLife A4s -mallissa on voimakas imuteho (1000 Pa). Imutehon ja pyörivien harjojen ansiosta se imuroi tehokkaasti pölyn, lian ja lemmikkien karvat niin matoilta kuin kovilta lattiapinnoiltakin (pois lukien tuuheat karvamatot). 

Laitteessa on kaksi pitkää sivuharjaa, jotka kuljettavat pölyn ja lian reunoilta ja kulmista pääharjan hoidettavaksi. Pääharjan kuviointi on V-muotoinen, jonka ansiosta se on jopa 50% tehokkaampi kuin tasakuvioiset harjat. iLife A4s -mallissa on myös maksimisiivousohjelma, jonka aikana laite imuroi voimakkaammalla imuteholla.

iLife A4s on varustettu 3-tasoisella hepa-suodattimella, mikä takaa sen että pienet allergeenit ja eläinten hilse ei jää leijumaan huoneilmaan. Laite sopii siis mainiosti allergikoille ja lemmikkien omistajille.

Matalampi kuin muut

iLife A4s on matalampi kuin monet muut robotti-imurit. Se on korkeudeltaan vain 7,6 cm ja mahtuu näin parhaiten imuroimaan huonekalujen (esimerkiksi sänkyjen, sohvien ja lipastojen) alta.

Laitteessa on kehittyneet pudotusanturit, törmäysanturit ja infrapunasensorit, joiden ansiosta se ei riko huonekalujasi tai itseään. Matalan koon kääntöpuolena on hieman heikompi kynnystenylityskyky (kynnyksen maksimikorkeus on 1,2 cm). 

Kuten muutkin tämän hintaluokan robotit, iLife A4s käyttää imurointityössään satunnaista navigointia. Tämä saattaa näyttää paikoin kaoottiselta, mutta takaa kuitenkin perusteellisen siivoustuloksen. Mukana tulevan kaukosäätimen avulla robottia voidaan ajastaa ja ohjata manuaalisesti.

Isokokoinen akku imuroi pitkään

iLife A4s -robotti-imurissa on tehokas ja pitkäkestoinen litiumioniakku, joka siivoaa jopa 2,5 tunnin ajan. Tämä erottaa laitteen monista muista saman hintaluokan robotti-imureista, jotka imuroivat tavallisesti vain noin 1 tunnin ajan yhdellä latauksella. iLife A4s:n siivousala on näin myös suurempi: se sopii hyvin siis myös isoihin yli 100 m² kokoisiin asuntoihin.

Neljä erilaista siivousmuotoa

iLife A4s -robotissa on neljä erilaista siivousmuotoa.

1. Automaattisiivous 

iLife valitsee automaattisesti sopivan siivoustavan ja siivoaa asuntoasi niin kauan kuin akussa on virtaa.

2. Paikkasiivous

iLife liikkuu spiraalimaista reittiä valitsemallasi noin yhden neliön kokoisella alueella, joka vaatii tehokasta imurointia. Tämä ominaisuus sopii hyvin esimerkiksi eteisen pikaisen imurointiin. 

3. Reunojen ja kulmien siivous

iLife imuroi pelkästään asuntosi reunat ja kulmat.

4. Yhden huoneen siivous

iLife imuroi ainoastaan yhden huoneen ja lopettaa, kun työ on valmis. 

Tekniset tiedot

Käyttöaika: 120-140 min

Latausaika: n. 4-5 h

Äänitaso: max. noin 65 dB

Puhdistusalue: n. 100 

Korkeus: 7,6 cm

Halkaisija: 31 cm

Paino: 2,2 kg

Suurin kynnyskorkeus: 1,2 cm

Pölysäiliön koko: 0,45 l

Suodatintyyppi: Hepa

Ajastus: Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “iLife A4s -robotti-imuri”