Kirjoitettu

Tulossa: Neato Botvac D7 Connected

Neato Botvac D7 Connected

Neato Robotics on julkistamassa uuden Neato Botvac D7 Connected  robotti-imurin. D7 on tähän astisista Neaton robotti-imureista älykkäin ja tehokkain, joka mukautuu kotiisi tarjoten mukavamman ja persoonallisemman puhdistuksen. Vahva imu, erittäin suorituskykyinen suodatin ja paras liitettävyys takaavat, että tämä älykäs ihme imuroi lattiasi pitäen lian ja hiukset poissa – aikataulusi mukaan. Neaton lasertekniikka kartoittaa ja muistaa kodin pohjapiirroksen ja pystyy täten navigoida imuroiden koko lattiapinta-alan. Tämä tarkoittaa perusteellisempaa kattavuutta, 4x nopeampaa puhdistusta ja tarkempaa puhdistustulosta huonekalujen ympäriltä jopa pimeässä. D7: n D-muodon ansiosta se pääsee syvemmälle huoneiden kulmiin ja se pystyy imuroida lähempänä seiniä kuin pyöreät robotit. Se imuroi koko lattian helposti ja lataa tämän jälkeen itsensä automaattisesti.

Neato sovellus

Neato Botvac D7 Connected pölynimurirobottia voi ohjata Neato-sovelluksen, Alexan, IFTTT: n tai Google Homen avulla. Käytä älypuhelinta nähdäksesi kartan, jossa Neato on ollut ja aseta puhdistusohjelma. Ohjelman avulla voit myös rajata sellaisia paikkoja pois, joissa et halua Neaton käyvän imuroimassa.

 

 

Alla CNET:in video Neato Botvac D7 Connected robotti-imurista:

D7 tarkkaa julkaisu päivämäärää ei ole vielä tiedossa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@robokeskus.fi jos haluat ilmoituksen kun Neato Botvac D7 Connectedia on saatavilla Suomessa.

Vastaa