Tietoja maksutavoista

Klarna

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

 

Maksuehdot

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarnan yleiset maksuehdot löydät täältä


Verkkomaksu

Verkkomaksu tapahtuu Paytrailin (entinen Suomen Verkkomaksut Oy) kautta suoraan mainittujen pankkien verkkomaksupalveluissa (pl. Nordea). Maksutapahtuma kirjautuu asiakkaan tilille heti. Maksumahdollisuus on kaikilla suomalaisilla verkkopankkipainikkeilla. Nordea Pankki Suomi Oyj:n maksu tapahtuu suoraan Nordea Pankki Suomi Oyj:n verkkopankissa

Luottokorttimaksut

Luottokorteista hyväksymme maksuvälineenä MasterCard, Visa ja American Express luottokortit. Luottokorttien maksutapahtuma tapahtuu suoraan Luottokunnan palvelussa.

Käteinen/Pankkikortti/Visa Electron

Käteinen, pankkikortti ja Visa Electron maksutavat ovat käytössä ainoastaan myymälöissämme (INFO Kirjakauppa) Kauppakeskus Lauttiksessa Lauttasaaressa.

Ennakkolasku

Asiakkaalle toimitetaan ennakkolasku joko sähköisenä tai postitse. Tilaus toimitetaan heti kun asiakkaan suoritus näkyy Robokeskus Oy:n tilillä. Ennakkolaskusta veloitetaan 1,50€ käsittelymaksu.

Postiennakko

Asiakas maksaa tilauksen postista noudettaessa. Postiennakko voidaan toimittaa vain ”Nouto postista (Itella Economy)” pakettina. Postiennakosta veloitetaan 7€ normaalin postimaksun (nouto postista) lisäksi.

 

Matkahuollon kautta tilattaessa bussiennakkomaksu on 8€.