ROOMBA TARJOUS!

Roomba 600-sarjan imureihin kaupan päälle iRobot Roomba 600 -sarjan tarvikepaketti + 3 kpl 600-sarjan suodattimia! (Edun arvo 79,80€)

*Tarjous voimassa heinäkuun 2018 loppuun saakka

ROOMBA_KAMPANJA1

Roomba 600-sarjan robotti-imurit ovat tehokkaita ja hyväksi todettuja robotti-imureita. 600-sarjan robotti-imureita voit ohjata kännykän sovelluksen avulla!

600-sarjan Roombat erovat toisistaan ainoastaan värin osalta.  Roomba 691 on harmaa, 695 tummansininen ja 696 musta. Valitse siis itsellesi mieluinen väri ja anna Roomba 600-robotti-imurin hoitaa imurointi puolestasi!

iRobot Roomba 691

Mukautuu automaattisesti eri lattiatyypeille, kuten puulattioille, kaakelille ja kokolattiamatoille. Kulkee lattian yli useita kertoja varmistaen perusteellisen imuroinnin ja työskentelee erityisen tarkasti likaisilla alueilla Dirt Detect -järjestelmän optisten ja akustisten sensoreiden ansiosta.

iRobot Roomba 695

Siivous ei voisi olla tämän helpompaa – paina Clean-painiketta, niin Roomba 695 robottipölynimuri aloittaa siivoamisen. Imurin voi myös ajastaa imuroimaan sillä aikaa, kun olet poissa kotoa. Ajastuksen teet helposti iRobots HOME -sovelluksella silloin kun haluat, riippumatta siitä missä olet.

iRobot Roomba 696

Robottipölynimuri Roomba 696 puhdistaa 3-portaisen prosessin mukaisesti: harjat pyörivät eri suuntiin, tehokas imu imee lian, pölyn ja hiukset, ja sivuharja harjaa seinustoilla olevan lian. Robottipölynimuri sekä imee pölyn että harjaa sen sisäänsä, minkä ansiosta se on armoton pölylle, hiekalle ja hiuksille.